Рамбо Амадеус

Таг
7Вести

КОНЦЕРТОТ СО БИГ БЕНДОТ НА МАКЕДОНСКИТЕ ЏЕЗЕРИ Е ГОЛЕМО ПРИЗНАНИЕ ЗА МЕНЕ, ВЕЛИ РАМБО АМАДЕУС

ВИДОВ МНОГУ ДО ВЧЕРА ЗДРАВИ ЛУЃЕ КАКО СЕ БОРАТ ЗА ЖИВОТ, ИЗЈАВИ РАМБО АМАДЕУС ОТКАКО СЕ ИЗЛЕКУВАЛ ОД КОВИД-19

„ВЕЧЕР НА ГЛОМАЗНА ПОЕЗИЈА“ – РАМБО АМАДЕУС РЕЦИТИРА ПОЕЗИЈА НА ТАКСИРАТ

ПОЧНУВА ТАКСИРАТ 20, ДЕСЕТДНЕВЕН МАРАТОН ОД МУЗИЧКИ НАСТАНИ

РАМБО АМАДЕУС ЗА ПРВПАТ СО СВОЈАТА СТЕНД АП ТРАГИКОМЕДИЈА ВО СКОПЈЕ

ПОЗАБАВНО Е ДА СЕ БИДЕ СТАР ЏЕЗЕР, ОТКОЛКУ СТАР РОКЕР, ВЕЛИ РАМБО АМАДЕУС