Рамбо

Таг
2Вести

„РАМБО 5“ И „КРИС ШВАЈЦАРЕЦОТ“ ОД ДЕНЕСKA ВО СКОПСКИТЕ КИНА

СТАЛОНЕ ГО ПОДГОТВУВА „РАМБО 5“, ЌЕ ВОЈУВА СО НАРКОКАРТЕЛ ВО МЕКСИКО