растение

Таг
4Вести

ОТКРИЕН НАЈГОЛЕМИОТ ВОДЕН ЛИЛЈАН НА СВЕТОТ СО ЛИСТОВИ ШИРОКИ НАД ТРИ МЕТРИ

ВО АВСТРАЛИСКИТЕ ВОДИ ОТКРИЕНО НАЈГОЛЕМОТО РАСТЕНИЕ НА СВЕТОТ

НАУЧНИЦИТЕ ОТКРИЈА РАСТЕНИЕ КОЕ АПСОРБИРА ЗАГАДУВАЊЕ НА ВОЗДУХОТ ПОКРАЈ ПАТИШТА

НАЈРЕТКО ДРВО НА СВЕТОТ И ГРМУШКА СО СУПЕРЛЕПАК МЕЃУ НОВООТКРИЕНИТЕ РАСТЕНИЈА ВО 2019