„Рацинови средби“

Таг
2Вести

ПЛАМЕН ТОТЕВ ГО ДОБИ ПОЧЕСНОТО РАЦИНОВО ПРИЗНАНИЕ ЗА 2023 ЗА ПРОМОЦИЈА НА МАКЕДОНСКИТЕ ЈАЗИК И КУЛТУРА ВО БУГАРИЈА

СРПСКИОТ ЛИНГВИСТ ЖАРКО БОШЊАКОВИЌ ДОБИТНИК НА ПОЧЕСНОТО РАЦИНОВО ПРИЗНАНИЕ ЗА 2022