Ред бул

Таг
3Вести

МАКЕДОНИЈА ДОБИ ШАМПИОНИ ВО ФРЛАЊЕ АВИОНЧИЊА ОД ХАРТИЈА, ЌЕ ОДАТ НА СВЕТСКОТО ФИНАЛЕ ВО АВСТРИЈА

ВО МАКЕДОНИЈА ЌЕ СЕ ОДРЖИ ПРВЕНСТВО ВО ФРЛАЊЕ АВИОНЧИЊА ОД ХАРТИЈА, ПОБЕДНИЦИТЕ ОДАТ НА СВЕТСКОТО ФИНАЛЕ ВО АВСТРИЈА

НОВ СВЕТСКИ РЕКОРД НА РЕД БУЛ – ГИ ПРОМЕНИЈА ГУМИТЕ ЗА ПОМАЛКУ ОД ДВЕ СЕКУНДИ (ВИДЕО)