референдум за името

Таг
2Вести

НАД 600.000 ГЛАСАЧИ ГО ПОДДРЖАА ДОГОВОРОТ ЗА ИМЕТО, ИЗЛЕЗНОСТА НА РЕФЕРЕНДУМОТ 36,87%

СОБРАНИЕТО ИЗГЛАСА РЕФЕРЕНДУМОТ ЗА ИМЕТО ДА СЕ ОДРЖИ НА 30 СЕПТЕМВРИ