рехабилитација

Таг
7Вести

ШИНИД О‘КОНОР СЕ ПРИЈАВИ НА ЕДНОГОДИШНА РЕХАБИЛИТАЦИЈА ОД ТРАУМА И ДРОГИ

„МЕТАЛИКА“ ЈА ПРЕКИНА ТУРНЕЈАТА, ФРОНТМЕНОТ ЏЕЈМС ХЕТФИЛД ПАК ОДИ НА РЕХАБИЛИТАЦИЈА

КИТ ХАРИНГТОН СЕ ПРИЈАВИ НА РЕХАБИЛИТАЦИЈА ПО ЗАВРШУВАЊЕТО НА „ИГРА НА ТРОНОВИ“

БОРБАТА СО ЗАВИСНОСТИТЕ Е ДОЖИВОТНА И ТЕШКА, РЕЧЕ БЕН АФЛЕК ПО РЕХАБИЛИТАЦИЈАТА

БЕН АФЛЕК ПО ТРЕТПАТ ОТИДЕ НА ОДВИКНУВАЊЕ ОД АЛКОХОЛ

НЕ МОЖАМ ДА СУМ ТРЕЗНА, ПЕЕ ДЕМИ ЛОВАТО ВО НОВАТА ПЕСНА