рекорди

Таг
2Вести

ПАНДЕМИЈАТА Е ЗАСЛУЖНА ЗА НОВО ХОБИ И ПРОДАЖБА НА МИЛИОНИ СЛОЖУВАЛКИ

НОВИОТ АЛБУМ НА ТЕЈЛОР СВИФТ РУШИ РЕКОРДИ ЕДНА НЕДЕЛА ПО ОБЈАВУВАЊЕТО