ИМАВ ТРЕМА ДОДЕКА ЈА ПРАВЕВ НОВАТА ВЕРЗИЈА НА „ОЈ ДЕВОЈЧЕ“ ОД „СИНТЕЗИС“ И ТОШЕ, КАЖА ДИЏЕЈОТ ФИЛИП ДЕЛОВСКИ