Рене Реџепи

Таг
2Вести

РЕСТОРАНОТ „НОМА“ НА ТЕТОВЕЦОТ РЕНЕ РЕЏЕПИ ЌЕ СЕ ЗАТВОРИ ВО 2024, ФОКУСОТ НА ЛОКАЛНОТО И ПРИРОДНОТО Е ОНА ШТО ГО ПРАВИ ПОСЕБЕН

„НОМА“ НА ТЕТОВЕЦОТ РЕНЕ РЕЏЕПИ ПЕТТИ ПАТ ПРОГЛАСЕН ЗА НАЈДОБАР РЕСТОРАН НА СВЕТОТ