Ресен

Таг
2Вести

УЧЕНИЦИ ОД РЕСЕН ГО ОСВОИЈА ТРЕТОТО МЕСТО НА ЕВРОПСКИОТ КВИЗ ЗА ПАРИ ВО БРИСЕЛ И СЕ СРЕТНАА СО БЕЛГИСКАТА КРАЛИЦА МАТИЛДА

МЛАДИ РЕСЕНЧАНИ ПРЕКУ ПЕСНАТА „ЗАСУКАЈ РАКАВИ“ ЈА ПОДИГНУВААТ ЕКОЛОШКАТА СВЕСТ