ресорт

Таг
2Вести

МАЛДИВИ СЕ СОСТОИ ОД 1.200 ОСТРОВИ, А НАЈСКАПИОТ ОД НИВ СЕ ИЗНАЈМУВА ЗА 80.000 ДОЛАРИ ЗА НОЌ

СОНЧЕВ БРЕГ ВО БУГАРИЈА ПРОГЛАСЕН ЗА НАЈЕВТИН ТУРИСТИЧКИ РЕСОРТ ВО ЕВРОПА