рестрикции

Таг
15Вести

АНГЛИЧАНИТЕ ПОВТОРНО СЕ ЖУРКААТ ПО 17 МЕСЕЦИ ОТКАКО НА ПОЛНОЌ СЕ ОТВОРИЈА НОЌНИТЕ КЛУБОВИ

БРИСЕЛ ЌЕ ИМ ДОЗВОЛИ НА МАКЕДОНСКИТЕ ДРЖАВЈАНИ ДА ПАТУВААТ ВО ЕУ

УКИНАТ ПОЛИЦИСКИОТ ЧАС, ЕДНА ОД ПОСЛЕДНИТЕ РЕСТРИКТИВНИ МЕРКИ ВО ЗЕМЈАВА

ПОЛИЦИСКИОТ ЧАС ОД ВЕЧЕРВА СЕ СКРАТУВА НА САМО ЧЕТИРИ ЧАСА

ПОЛИЦИСКИОТ ЧАС ОД ВЕЧЕРВА ЌЕ ТРАЕ ОД 23 ДО ПЕТ ЧАСОТ

ПОЛИЦИСКИОТ ЧАС ОД ВЕЧЕРВА ПОЧНУВА ВО 21 ЧАСОТ, КАФУЛИЊАТА И РЕСТОРАНИТЕ ПОВТОРНО ОТВОРЕНИ

ОД УТРЕ СЕ ЗАОСТРУВААТ КОВИД МЕРКИТЕ ВО ЗЕМЈАТА – ПОЛИЦИСКИ ЧАС ОД 20 ЧАСОТ, СЕ ЗАТВОРААТ УГОСТИТЕЛСКИТЕ ОБЈЕКТИ

МАДРИД Е МАЛ РАЈ ЗА ТУРИСТИ ДОДЕКА НАЈГОЛЕМИОТ ДЕЛ ОД ЕВРОПА Е ПОД СТРОГИ РЕСТРИКЦИИ

ПОЛИЦИСКИОТ ЧАС ВО ЗЕМЈАТА ПРОДОЛЖЕН ДО 6 АПРИЛ

МАКЕДОНИЈА СЕ БЛИЖИ КОН РЕКОРДНИ БРОЈКИ НА КОВИД ПОЗИТИВНИ, НОВИ РЕСТРИКЦИИ НЕ СЕ ВО ПЛАН