резбање

Таг
2Вести

КАМЕНИТЕ РЕЗБИ НА КАМИЛИ ВО САУДИСКА АРАБИЈА СЕ НАЈСТАРИОТ ПРИМЕР НА ТАКВА УМЕТНОСТ НА СВЕТОТ

СТОТИНА ТИКВИ СЕ ИЗРЕЗБАА НА КУЛИНАРСКИ НАТПРЕВАР ВО СТРУМИЦА