резерват

Таг
3Вести

УНЕСКО ЌЕ ЈА ПРОГЛАСИ ЕВРОПСКАТА АМАЗОНИЈА ЗА ПРВ ПЕТДРЖАВЕН РЕЗЕРВАТ НА СВЕТОТ

МЕКСИКО СОЗДАДЕ ОГРОМЕН НАЦИОНАЛЕН ПАРК ВО ОКЕАНОТ, ЗА ДА ГО ЗАШТИТИ ЖИВИОТ СВЕТ