режисер

Таг
20Вести

ВУДИ АЛЕН ГО НАЈАВИ СВОЈОТ 50. И МОЖЕБИ ПОСЛЕДЕН ФИЛМ

ПОЧИНА ИВАН РАЈТМАН, РЕЖИСЕРОТ НА „ИСТЕРУВАЧИ НА ДУХОВИ“ И „БЛИЗНАЦИ“

ПОЧИНА ЖАН-МАРК ВАЛЕ, РЕЖИСЕРОТ НА „БИЗНИС КЛУБ ДАЛАС“ И „ГОЛЕМИ МАЛИ ЛАГИ“

СПИЛБЕРГ НАПОЛНИ 75 ГОДИНИ – НЕГОВИТЕ ФИЛМОВИ ЗАРАБОТИЈА 10 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ, А НАЈВАЖНИОТ ГО РАБОТЕШЕ БЕСПЛАТНО

КЛИНТ ИСТВУД НАЈАВИ ДЕКА ЌЕ СНИМА НОВ ФИЛМ НА 90 ГОДИНИ

УЖИВАМ ВО СТАРЕЕЊЕТО, ВЕЛИ КЛИНТ ИСТВУД ОТКАКО НАПОЛНИ 90 ГОДИНИ

ТАИКА ВАИТИТИ ЌЕ ПРАВИ НОВ ФИЛМ „ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ“

СТИВЕН СПИЛБЕРГ НЕМА ДА ГО РЕЖИРА „ИНДИЈАНА ЏОНС 5“

ПЕРФЕКЦИОНИЗМОТ НА КЈУБРИК НА ГОЛЕМА ИЗЛОЖБА ВО ЛОНДОН (ФОТОГАЛЕРИЈА)