УЛИЧНОТО СЕКОЈДНЕВИЕ СМРЗНАТО ВО ФОТОГРАФИИТЕ НА МАНЧЕВСКИ – ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ИЗЛОЖБАТА „ТАМУ“