Ричард Бартон

Таг
2Вести

НЕ ТРЕБАШЕ ВАКА ДА БИДЕ – ГЛЕН КЛОУЗ СЕГА Е НАЈГОЛЕМАТА ГУБИТНИЧКА ВО ХОЛИВУД

ПЕТ ФИЛМСКИ ЛЕГЕНДИ КОИ НЕ ДОБИЈА ОСКАР