Рик Грајмс

Таг
3Вести

„ЖИВИ МРТОВЦИ“ ДОБИВА ФИЛМСКИ ВЕРЗИИ СО ЕНДРЈУ ЛИНКОЛН ВО ГЛАВНА УЛОГА

ЕНДРЈУ ЛИНКОЛН ПОТВРДИ ДЕКА ЈА НАПУШТА СЕРИЈАТА „ЖИВИ МРТОВЦИ“

ЕНДРЈУ ЛИНКОЛН ЗАМИНУВА ОД СЕРИЈАТА „ЖИВИ МРТОВЦИ“ ПО ДЕВЕТ СЕЗОНИ