Роберт Дауни Џуниор

Таг
6Вести

„ДУЛИТЛ“ И ПОЛСКИОТ РИМЕЈК НА „ПЕДЕСЕТ НИЈАНСИ СИВО“ НОМИНИРАНИ ЗА НАЈМНОГУ ЗЛАТНИ МАЛИНИ

РОБЕРТ ДАУНИ ЏУНИОР ГО ПРЕЗЕМА ЛИКОТ НА ДОКТОР ДУЛИТЛ

ДЕКСТЕР ФЛЕЧЕР ГО ЗАМЕНИ ГАЈ РИЧИ КАКО РЕЖИСЕР НА „ШЕРЛОК ХОЛМС 3“

РОБЕРТ ДАУНИ ЏУНИОР РЕСТАВРИРАЛ „КАМАРО“ ОД 1967 СПЕЦИЈАЛНО ЗА КРИС ЕВАНС

ПРЕМИЕРАТА НА „ШЕРЛОК ХОЛМС 3“ ЗАКАЖАНА ЗА БОЖИЌ 2020

„ОДМАЗДНИЦИ 3“ ТРГНУВА ВО ПОХОД НА КИНО-БЛАГАЈНИТЕ, ОЧЕКУВА ЗАРАБОТКА ОД 250 МИЛИОНИ ДОЛАРИ НА ДЕБИТО