Роберт Левандовски

Таг
3Вести

РОБЕРТ ЛЕВАНДОВСКИ ГО ОТПИШУВАА КАКО МЛАД, ПА СТАНА МАШИНА ЗА ГОЛОВИ И НАЈДОБАР СВЕТСКИ ФУДБАЛЕР

ДЕНЕС СИТЕ ИГРАМЕ ЗА ИСТ ТИМ – ФУДБАЛСКИТЕ ЅВЕЗДИ ЈА ПОМАГААТ БОРБАТА ПРОТИВ КОРОНАВИРУСОТ

ЗАВИСЕН СУМ ОД ДАВАЊЕ ГОЛОВИ, КАЖА ЛЕВАНДОВСКИ ПО ИСТОРИСКАТА ВЕЧЕР ВО БЕЛГРАД