Роберт Родригес

Таг
2Вести

„АЛИТА“ НА КАМЕРОН И РОДРИГЕС ИГРА ВО СКОПСКИТЕ КИНА

„АЛИТА“, ПРОЕКТОТ НА ЏЕЈМС КАМЕРОН И РОБЕРТ РОДРИГЕС, ПО 15 ГОДИНИ КОНЕЧНО ДОЈДЕ ВО КИНАТА