ФИНАЛЕ НА СКОПСКИ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ СО ТЕЈБОРН КВАРТЕТ И МОЌНА НОРДИСКА МУЗИКА НА НИЛСЕН-ЛАВ