Род Стјуарт

Таг
2Вести

ЗДРАВ СУМ БИДЕЈЌИ РАНО ГО ОТКРИВ – РОД СТЈУАРТ ОТКРИ ДЕКА ИМАЛ РАК НА ПРОСТАТА

РОД СТЈУАРТ НЕ ЗАПИРА НА 73 ГОДИНИ – ИМА ОСУМ ДЕЦА И ГО ИЗДАВА 30. АЛБУМ