роденден

Таг
70Вести

ВО ДЕБАР МААЛО СЕ ЧЕСТВУВАШЕ ГОРАН СТЕФАНОВСКИ НА ДЕНОТ ШТО ЌЕ БЕШЕ НЕГОВ 71. РОДЕНДЕН

МАЈКЛ КЕЈН НАПОЛНИ 90 ГОДИНИ И ВЕЛИ ДЕКА ПРЕМНОГУ СЕ ЗАБАВУВА ЗА ДА ПРЕСТАНЕ ДА СНИМА ФИЛМОВИ

ТОРТА ОД МЕСО ЗА ПРВИОТ РОДЕНДЕН НА ЛАВЧИЊАТА АНА, ХАНА И ЛУНА

ДЕТСКА ОРГАНИЗАЦИЈА ДОБИ 10 МИЛИОНИ ДОЛАРИ ОД МАЈКЛ ЏОРДАН ЗА НЕГОВИОТ 60. РОДЕНДЕН

МУЗИЧКАТА ЛЕГЕНДА ВИЛИ НЕЛСОН ЌЕ ГО ПРОСЛАВИ 90. РОДЕНДЕН СО ОЛ-СТАР КОНЦЕРТ

ФИЛХАРМОНИЈАТА СЛАВИ 78 ГОДИНИ СО КОНЦЕРТОТ „АЗНО“ И СЛАВНИОТ ВИОЛИНИСТ КИРИЛ ТРУСОВ

НАЈСТАРАТА ЗООЛОШКА ГРАДИНА НА СВЕТОТ СЕ НАОЃА ВО ВИЕНА И ГО СЛАВИ 270. РОДЕНДЕН

ВИЛИЈАМ НА 40 ГОДИНИ – СÈ ПОСАМОУВЕРЕН ИДЕН КРАЛ КОЈ НЕМА ПРОБЛЕМ ДА ПРОДАВА ВЕСНИЦИ СО БЕЗДОМНИЦИ

ПОЛ МАКАРТНИ ГО ПРОСЛАВИ 80. РОДЕНДЕН НА КОНЦЕРТ СО 60.000 ЛУЃЕ

ЕЛИЗАБЕТА ВТОРА ГО СЛАВИ 96. РОДЕНДЕН