рок

Таг
12Вести

„ЛИНКИН ПАРК“ ПЛАНИРААТ ОБЕДИНУВАЊЕ СЕДУМ ГОДИНИ ПО СМРТТА НА ПЕЈАЧОТ ЧЕСТЕР БЕНИНГТОН

НОВИОТ АЛБУМ НА НИК КЕЈВ ИЗЛЕГУВА ВО АВГУСТ

ОДГОВОРНОСТ Е ДА СВИРИМЕ ВО ГРАДОТ НА АКИ, РЕКОА ОД „ПАРНИ ВАЉАК“ ЗА КОНЦЕРТОТ ВО СКОПЈЕ

ГРЧКИОТ ПСИХОДЕЛИЧЕН РОК БЕНД „НАКСАТРАС“ ПРВПАТ НАСТАПУВА ВО МАКЕДОНИЈА

ДАНИ ДИМИТРОВСКА ГО НАЈАВИ НОВИОТ АЛБУМ СО СИНГЛОТ „ИМА ЉУБОВ ВО НАС“ (ВИДЕО)

„КУЛТУРНО УМЕТНИЧКИ РАБОТНИЦИ“ ГО ПРОМОВИРА СЕДМИОТ АЛБУМ СО КОНЦЕРТ ВО МКЦ

ФИЛХАРМОНИЈАТА Е НАЈГОЛЕМИОТ БЕНД ВО ГРАДОТ – ОДЛИЧНА ПАНК-РОК ЗАБАВА ВО ГРАДСКИОТ ПАРК

ФИЛХАРМОНИЈАТА ЌЕ СВИРИ ПОП, РОК И ПАНК ХИТОВИ НА 29 ЈУНИ ВО ГРАДСКИ ПАРК