рокер

Таг
2Вести

ЏОНИ ДЕП – НОВ ГИТАРИСТ ВО БЕНДОТ НА МЕРИЛИН МЕНСОН?

СИТЕ СЕ БАВЕА СО УСПЕХ, А НИЕ СО МУЗИКА, ВЕЛИ ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИ, ПРВ РОКЕР СО „11 ОКТОМВРИ“