Роки Балбоа

Таг
2Вести

„КРИД 2“ Е ПРВИОТ ФИЛМ ОД ФРАНШИЗАТА „РОКИ“ ШТО ЌЕ СЕ ПРИКАЖУВА ВО КИНА

СИНОВИТЕ НА АПОЛО КРИД И ИВАН ДРАГО ЌЕ СЕ СООЧАТ ВО РИНГ ВО „КРИД 2“