Ролинг стоунс

Таг
20Вести

ПОЛ МАКАРТНИ ГОСТУВА НА НОВИОТ АЛБУМ НА „РОЛИНГ СТОУНС“

СУПЕРФАН НА „РОЛИНГ СТОУНС“ БИЛ НА НАД 200 КОНЦЕРТИ И ПОСЕДУВА 200.000 ПРЕДМЕТИ ПОВРЗАНИ СО ГРУПАТА

ЌЕ СЕ СНИМААТ ЧЕТИРИ ДОКУМЕНТАРЦИ ЗА „РОЛИНГ СТОУНС“ ЗА 60-ГОДИШНИОТ ЈУБИЛЕЈ

„РОЛИНГ СТОУНС“ ЌЕ ЈА ОДБЕЛЕЖИ 60-ГОДИШНИНАТА СО ЕВРОПСКА ТУРНЕЈА

„РОЛИНГ СТОУНС“ ЈА ПОЧНА ПРВАТА ТУРНЕЈА БЕЗ ТАПАНАРОТ ЧАРЛИ ВОТС ОД 1963

„РОЛИНГ СТОУНС“ ГО ОДРЖА ПРВИОТ КОНЦЕРТ ПО СМРТТА НА ЧАРЛИ ВОТС

„РОЛИНГ СТОУНС“ ОБЈАВИ ВИДЕО ВО ЧЕСТ НА ЧАРЛИ ВОТС И НЕ ЈА ОТКАЖА ТУРНЕЈАТА ВО САД

80-ГОДИШНИОТ ТАПАНАР ЧАРЛИ ВОТС ПРОПУШТА ТУРНЕЈА НА „РОЛИНГ СТОУНС“ ЗА ПРВПАТ ОД 1963

ГИТАРИСТОТ НА „РОЛИНГ СТОУНС“ РОНИ ВУД ВТОРПАТ СЕ ИЗЛЕКУВАЛ ОД РАК

КИТ РИЧАРДС ЈА ПОМИНУВА ГОДИНАТА ВО ГРАДИНА И СО ЏЕГЕР НА ДИСТАНЦА РАБОТИ НА НОВИОТ АЛБУМ НА „РОЛИНГ СТОУНС“