Рон Хауард

Таг
3Вести

СНИМИВ ДОКУМЕНТАРЕЦ ЗА ПАВАРОТИ ЗА ДА ГО ЗАПОЗНААТ МЛАДИТЕ, ВЕЛИ РОН ХАУАРД

РЕШИВ ДА НЕ ЗАБАВУВАМ СО РАБОТАТА ПО СРЦЕВИОТ УДАР, ВЕЛИ БАНДЕРАС ЗА УЛОГАТА НА ПИКАСО

БАНДЕРАС ЌЕ ГО ГЛУМИ ПИКАСО И ВО ТВ-СЕРИЈА И ВО ФИЛМ