Рони Вуд

Таг
2Вести

ГИТАРИСТОТ НА „РОЛИНГ СТОУНС“ РОНИ ВУД ВТОРПАТ СЕ ИЗЛЕКУВАЛ ОД РАК

МАКАРТНИ ГИ ОБЕДИНИ „БИТЛС“ И „РОЛИНГ СТОУНС“ НА СЦЕНА