СУПЕРМОДЕЛОТ ХАНТИНГТОН-ВАЈТЛИ ЈА ПОКАЖА СОВРШЕНАТА ФИГУРА 14 МЕСЕЦИ ПО ПОРОДУВАЊЕТО