ровер

Таг
2Вести

РОВЕРОТ „ПЕРСЕВЕРАНС“ ЈА ПОЧНУВА ПОТРАГАТА ПО ДРЕВЕН ЖИВОТ НА МАРС

МАРС НИЗ ОБЈЕКТИВОТ НА РОВЕРОТ „ПЕРСЕВЕРАНС“ (ФОТОГАЛЕРИЈА)