розов дијамант

Таг
2Вести

РЕДОК РОЗОВ ДИЈАМАНТ БИ МОЖЕЛ ДА СЕ ПРОДАДЕ НА АУКЦИЈА ЗА 38 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

РЕДОК РОЗОВ ДИЈАМАНТ СЕ ПРОДАДЕ ЗА РЕКОРДНИ 50 МИЛИОНИ ДОЛАРИ