РАБОТАТА НА ФИЛМОТ ЗА ОСКАР ВАЈЛД БЕШЕ КАКО ДА РОДИВ ДЕТЕ, ВЕЛИ АКТЕРОТ РУПЕРТ ЕВЕРЕТ