Саат-кула

Таг
2Вести

БИТОЛСКИ ДИЏЕЈ НА САКСОФОН ЈА ОТСВИРИ „АКО ОДАМ ВО БИТОЛА“ ОД СААТ КУЛАТА (ВИДЕО)

БИТОЛЧАНКИ НА НАТПРЕВАР ВО КУМАНОВО СЕ ПРЕТСТАВИЈА СО СААТ КУЛА ОД ТЕСТО И МОЗАИЦИ НА ХЕРАКЛЕЈА ОД ПИТУЛИЦИ