Сајп

Таг
3Вести

ФРАНЦУСКИОТ УМЕТНИК САЈП НАСЛИКА ОГРОМНО ПЛАСТИЧНО ШИШЕ ВО ПАРК ВО ЛОЗАНА

ФРАНЦУСКИОТ УМЕТНИК САЈП УКРАСИ ВРВ НА АЛПИТЕ СО СВОЕТО НОВО ОГРОМНО ДЕЛО

ПАРИЗ ДОБИ ОГРОМНО БИОРАЗГРАДЛИВО УМЕТНИЧКО ДЕЛО ВО ПОДНОЖЈЕТО НА АЈФЕЛОВА КУЛА