„ЖЕНИТЕ НА НАСА“ Е НОВИОТ СЕТ НА ЛЕГО СО КОЈ СЕ ОДДАВА ПОЧИТ НА АМЕРИКАНСКИТЕ АСТРОНАУТКИ И НАУЧНИЧКИ