Салма Хајек

Таг
3Вести

ЌЕ СЕ СНИМА СЕДМАТА СЕЗОНА НА „ЦРНО ОГЛЕДАЛО“, ДЕТАЛИТЕ ЗА ЗАПЛЕТОТ СЕ ЧУВААТ ВО ТАЈНОСТ

„ЦРНО ОГЛЕДАЛО“ СЕ ВРАЌА СО НОВИ ШЕСТ ЕПИЗОДИ ВО ЈУНИ

СОПРУГОТ НА САЛМА ХАЈЕК ЌЕ ЈА ПОМОГНЕ ОБНОВАТА НА НОТР ДАМ СО 100 МИЛИОНИ ЕВРА