самба

Таг
3Вести

КАРНЕВАЛОТ ВО РИО СЕ ВРАТИ ВО ПОЛН СЈАЈ ПО ДВЕ ПАНДЕМИСКИ ГОДИНИ

ПОЧНА КАРНЕВАЛОТ ВО РИО – УЛИЧНА ЗАБАВА СО СЕДУМ МИЛИОНИ ЛУЃЕ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

КАРНЕВАЛОТ ВО РИО ПОМИНА ВО ЗНАКОТ НА КОРУПЦИЈА И УЛИЧНО НАСИЛСТВО