самерленд

Таг
2Вести

„ЦРВЕНА ЈАБУКА“ ВЕЧЕРВА НА „САМЕРЛЕНД“ ВО ГРАДСКИ ПАРК

ОД УТРЕ ЛЕТЕН ФЕСТИВАЛ ВО СКОПСКИОТ ГРАДСКИ ПАРК СО КОНЦЕРТИ И КИНО НА ОТВОРЕНО