самослик

Таг
2Вести

ХОЛАНДСКИ МУЗЕЈ ЗАБРАНИ ФОТОГРАФИРАЊЕ НА ИЗЛОЖБАТА ЗА НАЦИСТИЧКИ ДИЗАЈНИ

„КУЌА НА ЈАЈЦЕТО“ – МЕСТО ЗА БЕГСТВО ОД РЕАЛНОСТА И ЗА САМОСЛИК