„САМСУНГ“ ГО ОДЛОЖИ ЛАНСИРАЊЕТО НА СВОЈОТ СМАРТФОН НА ПРЕКЛОПУВАЊЕ ЗАШТО ЕКРАНОТ СЕ КРШЕЛ