Сан Марино

Таг
3Вести

САН МАРИНО ГО ИМЕНУВАШЕ ПРВИОТ ГЕЈ ШЕФ НА ДРЖАВА НА СВЕТОТ

САН МАРИНО ИМА 34.000 ЖИТЕЛИ И СЕГА Е НАЈМАЛАТА ДРЖАВА КОЈА ОСВОИЛА ОЛИМПИСКИ МЕДАЛ

САН МАРИНО – НАЈМАЛКУ ПОСЕТЕНА ДРЖАВА ВО ЕВРОПА ДО КОЈА НЕ СЕ СТИГНУВА ЛЕСНО