Сан Себастијан

Таг
2Вести

ЏОНИ ДЕП ЌЕ ГО ДОБИЕ НАЈВИСОКОТО ПРИЗНАНИЕ НА ФЕСТИВАЛОТ ВО САН СЕБАСТИЈАН

НОВИОТ ФИЛМ НА ВУДИ АЛЕН ЌЕ ГО ОТВОРИ ФЕСТИВАЛОТ ВО САН СЕБАСТИЈАН