Сања Долежал

Таг
2Вести

НЕ НОСАМ ШТИКЛИ 10 ГОДИНИ – САЊА ДОЛЕЖАЛ ТРИ ЧАСА ТАНЦУВАШЕ НА ПРВИОТ КОНЦЕРТ НА „НОВИ ФОСИЛИ“ ВО СКОПЈЕ ПО 35 ГОДИНИ

НЕ МИ ЛИЧИ НА ГОДИНИТЕ ДА СТАВАМ СЛИКИ СО ФОТОШОП НА ИНСТАГРАМ, ВЕЛИ САЊА ДОЛЕЖАЛ ПРЕД КОНЦЕРТОТ ВО СКОПЈЕ