Сана Марин

Таг
4Вести

16-ГОДИШНИЧКА НА ЕДЕН ДЕН СТАНА ФИНСКА ПРЕМИЕРКА

НОВАТА ПРЕМИЕРКА САКА ДА ГО СКРАТИ РАБОТНОТО ВРЕМЕ ВО ФИНСКА

ЌЕ ПРОДОЛЖАМ ДА ПОСТИРАМ НА ИНСТАГРАМ, ВЕЛИ НАЈМЛАДАТА ПРЕМИЕРКА НА СВЕТОТ

ФИНСКА ЌЕ ИМА 34-ГОДИШНА ПРЕМИЕРКА ВО РЕГИОНОТ ВО КОЈ ВО ПОЛИТИКАТА ДОМИНИРААТ ЖЕНИ