Санкт Петербург

Таг
3Вести

ВО САНКТ ПЕТЕРБУРГ ЌЕ СЕ ГРАДИ ВТОРАТА НАЈВИСОКА ЗГРАДА НА СВЕТОТ

ИНОВАТИВНА ЗГРАДА ВО САНКТ ПЕТЕРБУРГ ПРОГЛАСЕНА ЗА ОБЛАКОДЕР НА ГОДИНАТА

САКАВ ДА ЈА ЛОВИ ДНЕВНАТА СВЕТЛИНА КАКО КУПОЛИТЕ НА КАТЕДРАЛИТЕ, ВЕЛИ АВТОРОТ НА НАЈВИСОКАТА ЗГРАДА ВО ЕВРОПА