санкции

Таг
2Вести

ЧЕЛЗИ НЕ СМЕЕ ДА ПРАВИ ТРАНСФЕРИ И ДА ПРОДАВА БИЛЕТИ ОТКАКО АБРАМОВИЧ СЕ НАЈДЕ ПОД САНКЦИИ

ЧЕЧЕНСКИОТ ЛИДЕР КАДИРОВ ОСТАНУВА ЕДИНСТВЕНИОТ ЧОВЕК НА СВЕТОТ КОЈ БИЛ ИСФРЛЕН ОД ИНСТАГРАМ