санта мраз

Таг
3Вести

ОПЕРА КАКО САНТА – КИНЕСКИТЕ ГРАДОВИ ВО ТРКА КОЈ ЌЕ ИЗГРАДИ ПОУРБАН КУЛТУРЕН ЦЕНТАР

НАЈГОЛЕМАТА САНТА НА СВЕТОТ СЕ ДВИЖИ, ОБЈАВИЈА НАУЧНИЦИТЕ

САНТА МРАЗ ДВОЈНО ПОГОЛЕМА ОД ЊУЈОРК ЌЕ СЕ ОТКИНЕ НА АНТАРКТИК